Nissan 370Z Forum  

Go Back   Nissan 370Z Forum > Members List

DIGItonium has a reputation beyond reputeDIGItonium has a reputation beyond reputeDIGItonium has a reputation beyond reputeDIGItonium has a reputation beyond reputeDIGItonium has a reputation beyond reputeDIGItonium has a reputation beyond reputeDIGItonium has a reputation beyond reputeDIGItonium has a reputation beyond reputeDIGItonium has a reputation beyond reputeDIGItonium has a reputation beyond reputeDIGItonium has a reputation beyond repute

DIGItonium DIGItonium is offline

A True Z Fanatic

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 21 to 30 of 85
  1. kellyefields
    03-27-2012 09:23 PM - permalink
    kellyefields
    going try running a colder plug then looking into the coil packs first. since it goes away if you restart the car it looks like it may be tripping the sensor
  2. kellyefields
    03-27-2012 09:22 PM - permalink
    kellyefields
    not sure? do you have any experience with this. where is this sensor located. plus I get bank to rich with codes along with the misfire codes as well. looks like this may be the main cause.
  3. Z11
    02-29-2012 12:19 PM - permalink
    Z11
    did you get my last msg i replied to the old one? can you email leafs4life1@hotmail.com thanks
  4. ZKraken22
    02-03-2012 03:01 PM - permalink
    ZKraken22
    Yea ill be there. saw that your car is FI and wanna see a Fi z in person
  5. ZKraken22
    02-03-2012 09:54 AM - permalink
    ZKraken22
    hey do you ever come up to kc?
  6. Z RATED OKC
    10-08-2011 03:25 PM - permalink
    Z RATED OKC
    Voted for ya bro
  7. Ron
    09-26-2011 11:49 PM - permalink
    Ron
    Mine have only the dimmer wire, but no independent brightness setting...even when dimmed they are way brighter than the stock gauges. I'm gonna give it a try
  8. Ron
  9. Ron
    09-19-2011 12:10 AM - permalink
    Ron
    Thanks! I was gonna go with defi but heard they are not very accurate, at least the boost gauge. I went with STRI for about $100 less each. I'm wondering if I should have bought amber instead of white though.
  10. Ron
    09-18-2011 10:41 PM - permalink
    Ron


    Hey man, what do you think? The white on the OEM cluster needs to be just one step brighter to match the white on the gauges, is there a way of doing this? New leds on the cluster?

About Me

  • About DIGItonium
    Location
    Kansas
    Interests
    Computers, Automotive, Electronics, and Keyboard Synths
    Occupation
    Engineering
    Drives
    09 Z34-TT 6MT
  • Signature
    http://www.the370z.com/image.php?type=sigpic&userid=950&dateline=13162988  42

Statistics

Total Posts
Albums
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 10-26-2021 02:20 AM
  • Join Date: 01-01-2009
  • Referrals: 2

Friends

Showing Friends 1 to 10 of 97

All times are GMT -5. The time now is 10:32 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2