Thread: wstar's Journal
View Single Post
Old 04-19-2009, 06:48 PM   #9 (permalink)
wstar
A True Z Fanatic
 
wstar's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Houston, TX
Posts: 4,024
Drives: too slow
Rep Power: 3593
wstar has a reputation beyond reputewstar has a reputation beyond reputewstar has a reputation beyond reputewstar has a reputation beyond reputewstar has a reputation beyond reputewstar has a reputation beyond reputewstar has a reputation beyond reputewstar has a reputation beyond reputewstar has a reputation beyond reputewstar has a reputation beyond reputewstar has a reputation beyond repute
Default

Got a good drive in today, 30 miles each way on the highway. Bright sunny day, air temp about 80 outside, but bright hot sun and no clouds. Traffic was light enough on a couple of sections to really open up on the highway a bit too. Even top-gear acceleration seems better than before with the new pulley in place, I'm kinda surprised. No problems with the underdriven AC fighting the heat today, it was blasting very cold air, even in the parking lot.

I didn't cruise at about 125 for a number of those miles, but I imagined it in my head for a while, and oil temps stayed fine. Even dropping down to 5th for a while at those speeds with the AC blasting, it can't quite break 240 on the oil temp gauge. I can get it hotter with extended high rpm driving at low speeds, but on the highway I think it really doesn't *need* an oil cooler. Oh, and damn this car really tracks around long highway curves at speed like a train on tracks
__________________
7AT Track Car!
Journal thread / Car setup details
wstar is offline   Reply With Quote