View Single Post
Old 03-12-2013, 02:21 PM   #18 (permalink)
Mitco39
A True Z Fanatic
 
Mitco39's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Location: Edmonton Alberta Canada
Posts: 2,089
Drives: 40th 370z
Rep Power: 129
Mitco39 has a reputation beyond reputeMitco39 has a reputation beyond reputeMitco39 has a reputation beyond reputeMitco39 has a reputation beyond reputeMitco39 has a reputation beyond reputeMitco39 has a reputation beyond reputeMitco39 has a reputation beyond reputeMitco39 has a reputation beyond reputeMitco39 has a reputation beyond reputeMitco39 has a reputation beyond reputeMitco39 has a reputation beyond repute
Default

Quote:
Originally Posted by SouthArk370Z View Post
The green line: power comes from fuse #3 to the Defogger Relay coil. The BCM sinks to ground in this case. The BCM is not supplying power to the defogger coil.
The Ignition and Blower coils are powered from the BCM, but the Defogger coil is wired "bassackwards" and grounded through the BCM.
So if that is the case that has to mean I have power at Fuse 3, which means I have power at the relay and its working correctly. Its all going back to fuse 4, but I know for a fact I swapped in atleast 3 different spare fuses. I am going to check the continuity between each of the fuse posts and the terminals. Its looking like something had to have let go inside of the panel itself, or I am a dumbass and fuse 4 is good (or I have a ground on the circuit and it pops it as soon as I turn on the key). Which I know is not the case as I tried fuse 4 in different locations to make sure it was working.

Its a head scratcher...
__________________
2007 Chevy Duramax - EFILive Tuned By Me
2010 40th W/ Nav - Boosted Performance - UpRev Tuned By Me
The Mrs. Ride -2012 335XI N55 BMW - Cobb Tuned By Me, Built by her
My Build --> http://www.the370z.com/members-370z-...39s-build.html
Mitco39 is offline   Reply With Quote